Results 1 to 3 of 3

Thread: No power issue...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy No power issue...

    My wii has been down for four moths. One day it just cut off, I unpluged it from the wall waited for five minuets and it was back on working fine. There were no erro messages given.
    When plugged in to the wall the power light turns on red. If I push eject, the power light turns off. The reset button seems to have no effect on it. Can some one tell me what I need to do to get it to work agian?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    62
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i dont think its a brick you might have to send it in to hel... i mean nintendo sorry


    --------
    Press the little help button if i helped you

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Sounds like an electronic issue more than a hacking issue.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •