Results 1 to 4 of 4

Thread: Unable to patch IOS36 - Help needed!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Unable to patch IOS36 - Help needed!

    My Wii has system menu 4.0U and has HBC installed. I am following the thread http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html to softmod. Everything works fine till step 3.a. In 3.b when using TBR to patch IOS36, after selecting 'YES' for all 3 patches, Wii does not respond to buttons A or 1. It wont proceed to next step asking to use SD card or network. TBR is not hung or Wii DOES NOT crash at this point. It still responds to Dpad to toggle yes or no for the patches and B button to cancel TBR and go back to HBC. Only buttons A or 1 doesnt see to respond to proceed with the patch. I have tried

    - turning off Wii and restarting from TBR to patch IOS36
    - turning off Wii and restarting from downgrade IOS15 again and then patch IOS36
    - downgrade IOS15 multiplte times before trying to patch IOS36 etc

    None of these worked. Downgrade to IOS15 ver 257 is ALWAYS SUCCESSFUL.

    Since Wii is not crashing and TBR is still responding to Dpad, I wonder i am doing something wrong. But cant figure it out. Please help!!

    I am using a Easystore 8 GB SDHC card and it has always worked well for loading apps, taking NAND backup etc

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Anyone got a suggestion? I am stuck with the soft mod. I know its kinda stange problem and has searched all threads for similar issue..None!

    Provided now I have a dowgraded IOS15 and unpatched IOS36, is there a way to proceed with the soft mod?

  3. #3
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    If you had searched the thread for the tutorial you are actually following, you will see that your SD card is causing the problem. Re-read the tutorial for the recommendation for SD cards. SD, not SDHC, best is no larger than 2GB SD.

    If you are using the tutorial, why aren't you posting in the correct tutorial thread as opposed to here?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you! A 2 GB SanDisk SD card worked just fine :-)
    I posted here as the original thread was growing too big and also a sticky. Wondered if somebody will look there to help me out.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •