Results 1 to 3 of 3

Thread: After restoring nand colours are green. Help?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada eh!
    Posts
    11
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    After restoring nand colours are green. Help?

    Well I bricked my Wii. I was in Priiloader changing settings after it was installed and running when the program did a code dump. Boom... and a quick end to my Wii. Nothing more than a BRICK for me ...oh ya...wife is not so happy...hmmmm.
    Well I got my Nand backup files and performed a restore. After it completed my Wii is like it was when I first hacked it with one exception. The colours are all shades of green. All white has been replaced with green and sound is crackling. I have a Yamaha AV amp. My Wii is plugged into my AVamp with RGB cable, then to the TV. TV is fine. Wii, when plugged into a different tv and YRW cable, colour and sound are fine. I suspect my amp is now damaged. Not sure what happened first Wii brick or amp damage. Any one got any ideas?
    System Menu 4.2u; Bootmi as boot2; NAND backup
    cIOS38rev19 (249)games; IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug]
    Hermes cIOS 222/223 r4; (222=38+60 dvd, 223=38+37 usb, 202=38 HBC)
    USBloader gx r850 + WBFS Manager 3.0; WAD Manager 1.4; Priiloader; WiiKey 2
    iomega Select Desktop HDD 1TB;

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Hmmm if it is fine in a different tv, must not be the wii.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada eh!
    Posts
    11
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I have a new bit of info. The Wii BRICK caused a surge. This overloaded the colour and sound for the amp. I powered it down and unplugged my amp. This reset it. Bingo its back to normal...now if only my wife was...she is still POed...now back to the drawing board to re hack my Wii. Thanks to all of you. This site rocks....

    Any ideas what caused the code dump in priiloader that began this nightmare?
    Last edited by sungy; 12-31-2009 at 05:18 PM. Reason: added more info.
    System Menu 4.2u; Bootmi as boot2; NAND backup
    cIOS38rev19 (249)games; IOS70-64-v6687 [Patched][FreeTheBug]
    Hermes cIOS 222/223 r4; (222=38+60 dvd, 223=38+37 usb, 202=38 HBC)
    USBloader gx r850 + WBFS Manager 3.0; WAD Manager 1.4; Priiloader; WiiKey 2
    iomega Select Desktop HDD 1TB;

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •