Results 1 to 3 of 3

Thread: drivekey does not work

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry drivekey does not work

    i have just had a drivekey chip mod fitted to a uk pal wii and when i put the only canada game in i have moto gp it loads to the wii menu i click on moto gp icon, tv goes black and thats it cannot do anything else have to turn off power.?????
    just wanted to know if i should do somthing else on the settings.

    also when i try use the wii on a canada tv, picture is black and white i have changed setting in menu for 60hz so i now can see it ??????

    any help at all would be good as i am new to this.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Well first of all how new is the wii and what system menu version do you have? Was this a backup you were trying to play?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the wii is a 2006 and on version 3.4e
    and the game was a new one

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •