Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Can someone please help me? (re: startpatch)

  1. #21
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Usually a sign of failure to install ios70-patched, but you say you did that, so i don't know.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    OK, I get the feeling I'm gonna totally brick my Wii now.

    I just checked that link that Hyped gave me and I quote this:

    Preloader/Priiloader Brick Fix

    "Error autobooting system menu! Ticket not found!"
    "System Files are Corrupted"

    Sometimes you will find yourself semi-bricked with preloader/priiloader. This usually occurs following the installation of preloader/priiloader onto an unsupported system menu, or results from a corrupted installation of unknown origin. It can also occur following a failed system menu update. If you find your self booting to a system error or black screen following the above scenario, but have a functional preloader/priiloader, this will fix you.


    The problem being here that I'm not find myself booting to a system error or a black screen, I'm just getting nothing, it won;t load anything when i click system menu. I'm a bit worried about proceeding with this as I don;t want to fully brick my wii, also:

    [b]Warnings:
    If you recently installed a wad, usually for a custom channel of some sort, do not follow this guide. You are bannerbricked, and this is not for you.[b]

    I have just recently installed a wad since this has happened, is this gonna be a problem now then? It was castlevania rebirth wiiware multiregion.

    really confused now, not sure what to do. Sorry for the headache, real pain in the arse

    Cheers!

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    Usually a sign of failure to install ios70-patched, but you say you did that, so i don't know.
    Maybe I screwed that up then? Is there anyway to go back and do it again?

    I know that on the priiloader menu it says on the bottom left IOS v70, does that mean that I done that step all ok?

    Thanks

  4. #24
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Yea i thought that when you said something about system files corrupted, but in the last post you said you didn't see that error so now i'm not sure what the problem is.

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've not seen an error messages, it's just I appear to have lost my system menu. Everything is working ok, HBC and everything in it, my original games load from gecko or neogammer and they play ok. Emulators work fine etc etc.

    It's just like the system menu has vanished, and I guess I somehow fucked up a step in the guide, but everything went to plan (bar no system menu) so I'm totally lost

    Thanks

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by hypedblank View Post
    I LOVE YOU!!!!! IT WORKED. THANKS SO MUCH hypedblank. Sorry 'bout caps, just very happy I got it back.

  7. #27
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Lol big huggs hypedblank

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Phew! What a nightmare all that was. You'll laugh cos I just can't leave shit alone so I went back into the HBC and loaded up the priiloader installer and done it again as it had been erased re-installing the system menu.

    So anyway, I do that and am greeted with a black screen saying 4.2e in teh corner, I though "this is is! Ive bricked it good and proper now". So I turned off the power and held reset, priiloader was on there thankfully, went into system options and saw that I had the "force standard recovery mode" checked, lol so I just disabled it and everything was back to normal WITH a fully functioning priiloader. :-)

    ...as a bonus the Castlevania Rebirth wad I installed appeared as a channel and it plays fine, so I guess this means all that messing around with IOS has paid off.

    Very happy now, you guys were really helpful.

    Cheers again!

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    18
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PriiLoader and StartPatch Problems ~ PLEASE HELP

    I had completed all of the steps in the softmod 4.2 guide. Step by step and everything worked. I had priiloader installed and all I want is to region free my wii so I can play UK games on my U wii. I thought I installed the hacks properly as my Wii "loaded" the UK game in the sense that it took me to the first screen of the game , played the music, but when I went to hit "start" it just went to a black screen and disconnected my wiimote.

    I then uninstalled priiloader to try to use StartPatch (because startpatch wouldnt work when priiloader was installed). I thought that would work, but nope.
    So now I have priiloader installed again and I am hoping someone can please help me! This wii was a bday gift and i feel so bad that its not able to be used.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •