Results 1 to 4 of 4

Thread: 3.2 to 4.1

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us 3.2 to 4.1

    I did one of my Wii's now doing the second one I can not load the multi-cios. I'm thinking its because I missed step 3d I upgraded to 4.1 firmware up grade then realized I missed the cios38 rev14, I went back and did but forgot to switch to IOS36 wnet in IOS249 instead. Can I redo the bootmi install to fix it?

  2. #2
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Don't need to use bootmii or Bannerbomb to get back and re-do Step 3 of the softmod tutorial. From HBC run the Trucha Bug Restorer and re-do Step 3. Step 3D is to run the cIOS38rev14 installer-also from HBC.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    Don't need to use bootmii or Bannerbomb to get back and re-do Step 3 of the softmod tutorial. From HBC run the Trucha Bug Restorer and re-do Step 3. Step 3D is to run the cIOS38rev14 installer-also from HBC.
    OK, I've solved part of my problem. I was able to install multi-cios still not sure if I got the right combination of IOS37 rev7 as IOS232.
    but when I go to install softchip 99 I'm getting -1029 error.
    How far back should I go to retry?
    troucha bug redo
    cios38 redo
    ios 56 redo
    multi-cios ( need more specifics on the combination)
    then softchip99 loader

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK got past the -1029 error but Band Hero still not working. Seems like the right configuration of multi-cios is critical
    36 as 36 rev7 on 232
    37 as 36 rev7 on 232
    37 as 37 rev7 on 232<-Looks like this is the one for BAND HERO
    Also you can just change this with out reinstalling softchipr99 just be sure to change to ios232 right after you start WAD manager then select the softchipr99.wad file then install wad.
    BAND HERO working!! yeah

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •