Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't run Mario Kart Wii in Softmoded Wii 4.1

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't run Mario Kart Wii in Softmoded Wii 4.1

    Hey guys, I've softmodded my wii (PAL) that had a custom firmware 4.1 using this tutorial:

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    I managed to get it right, but today I burned the game, tried to load it in NeoGamma and I got an error that can't read the disk.
    I burned with Alcohol 120% at 4x with a Verbatim disk.

    What's wrong? something with settings?

    Thanks.

    Sorry for newb question. I'm new to this so go basics haha

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Could be alot of different things. I always use alcohol and never got that error unless the disk was dirty or something. Is it a dvd-r?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oddgriffin, yes it is.
    I guess it didn't write proper, I just tried to read it in my laptop but nothing.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Pc won't read the disk.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hm ok, I will try to burn it again and later I will say somethin

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Any other advices? My wii is from this year, bought it about 2 weeks ago.
    Thanks
    Edit: I get an error 1101 in NeoGamma
    Last edited by jackiesan; 12-26-2009 at 10:52 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •