Results 1 to 4 of 4

Thread: Mario Kart Wii Problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mario Kart Wii Problem

    I have a problem with Mario Kart Wii.

    First some info:
    I'm using a fairly old Wii (Not sure about Chipset) with D2Pro something chip.
    The system menu is version 4.1, I have followed the softmod guide for 4.1 >
    It has BootMii, Priiloader, NeoGamma and Gecko OS 1.9.3.

    What happens is that after I launch Mario Kart from ANY of my launchers (including normal disc channel) I first see the health screen, then theres nothing, it's black and everything is unresponsive.

    I know that it's not a disc problem, since it worked before when I was using 3.2 (Although, the problem first occurred on 3.2)
    Then i lost my disc and had to reburn it. After that it didn't work for some reason. I've tried re-burning it several times after that and I know it's not the .iso since I used the same .iso that I used the first time.

    Help please? ^^

    Do anyone know a fix for this?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is it impossible to fix it? o-o

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,570 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    You don't at anytime remember making a copy of the iso to try and run a patch on it? maybe you did and after you burned it accidentally deleted the wrong iso.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm quite sure that's not it.
    I re-downloaded it, but it was the same site/file.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •