Results 1 to 4 of 4

Thread: ios probs. have tried suggestions. no joy yet

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ios probs. have tried suggestions. no joy yet

    when i load the sd card it asks me to load boot.elf which i do. next it tells me to press 1, ok the next screen says
    hackmii installer v0.6
    this installer can NOT continue
    there is no vulnerable ios installed on this wii
    if this is already the latest version well.... suck it.


    I don't know what to do! help

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    26
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Sigh*

    What Wii version are you on?
    If you found my post useful, or I helped you in any way, please press

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    34
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi crazy i've got 3.4e the prob is i had it all working then homebrew went upside down so i tried to reinstall it and now i'm in all sorts.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Ok why did you start a new thread when you already have one going already here: http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-discussions-forum/37612-no-vulneralbe-ios-issues-help-pls.html. DO NOT make multiple threads for the same question, this is your one and ONLY warning.

    Closed.....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •