Results 1 to 6 of 6

Thread: Priiloader 0.2 (r30) installs and runs fine but....

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader 0.2 (r30) installs and runs fine but....

    When I try and click on system menu hacks so i can choose the dont update options etc.. it goes to a white screen and then back to the main priiloader page. I have the hacks.ini file in the root of my SD card it have tried putting it there with both a PC and Mac it makes no difference. I have tried about 4 different ini files and it still does not work.

    I am on a 4.2U soft mod Wii and this has really got me stumped!
    IOS v70 system menu v481

    Any help would really be appreciated.

  2. #2
    New Member Tizzy-T's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Utah
    Posts
    111
    Thanks
    6
    Thanked 90 Times in 26 Posts
    Unrar this and try it in priiloader
    Attached Files Attached Files
    Dont forget the THANKS button if I helped you out at all.

  3. 3 Users Say Thank You to Tizzy-T For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tizzy-T View Post
    Unrar this and try it in priiloader
    I dont know what you did differently but it worked lol. I have tried about 10 different hacks.ini files and this is the only one that worked! Thanks a 1,000,000.

    Have a great day!

    JP

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile newcomer

    hi im lee and this is my first time trying to play wii games through my external harddrive.ive burnt games onto disc they work fine but its the burning i want to get out of.could u pls help me on this problem or point me in the rite direction where i can learn the way of the usb gaming thanks.............

  6. #5
    New Member Tizzy-T's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Utah
    Posts
    111
    Thanks
    6
    Thanked 90 Times in 26 Posts
    Quote Originally Posted by lee2009 View Post
    hi im lee and this is my first time trying to play wii games through my external harddrive.ive burnt games onto disc they work fine but its the burning i want to get out of.could u pls help me on this problem or point me in the rite direction where i can learn the way of the usb gaming thanks.............
    Check out THIS by modderman. It helped me.
    Dont forget the THANKS button if I helped you out at all.

  7. 1 User Says Thank You Tizzy-T For This Useful Post


  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks!

    Thanks for this! I had the exact same issue, problem solved. U Rock!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •