Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with Wiikey2 Eur1.3, Wii Ver 3.1e

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Problem with Wiikey2 Eur1.3, Wii Ver 3.1e

    Hi never had any problems before, anything and everything i've backed up before worked until..... Just Dance it see the disk but when i start it up it goes to a black screen and i have to switch the wii off.

    Does anyone know whats up ? and please try to explain easily because most of this is new to me as I havent had any problems before.

    Ps all my other games work apart from this one ??

    Thanks

  2. #2
    Member
    ~Former Wiihacks Staff~
    *~ IRC HOP ~*
    thucncao's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,054
    Thanks
    54
    Thanked 191 Times in 136 Posts
    That just means your missing an IOS that the game needs so that it can be played. Download the newest game that is unscrubbed(a game that is 4+ gigabytes even though its in .rar format) and do a disc update. You might have to go into wiikey's setting and tell it to enable disc updates. Also make sure that the game is a PAL game.
    Come to the Irc room to get help or just have fun

    Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

  3. 1 User Says Thank You thucncao For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi thanks haven't been able to find the one that's unscrubbed yet, got a few copies all the same and all pal. I have my wiikey2 set to update pal.

    Is there any way to get the iso i'm missing in another way ?

    Sorry I'm new to this and have been reading the forums for the last few days before posting

  5. #4
    Member
    ~Former Wiihacks Staff~
    *~ IRC HOP ~*
    thucncao's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,054
    Thanks
    54
    Thanked 191 Times in 136 Posts
    Softmodding your wii. Its optional but a hardmodded and softmodded wii works hand in hand. Well it doesnt have to be that exact game. you can try to find a PAL unscrubbed New Super Mario Bros. and do a disc update through that as well.
    Come to the Irc room to get help or just have fun

    Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

  6. 1 User Says Thank You thucncao For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks i'll give it a go

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i used new super mario bros to update the wii firmware to 4.1e and the backup works great.

    Thanks for the help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •