Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Lost and need help!!

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the card is a lexar. For whatever reason my wii starts up normally now......and I put bootelf and private back on the card. Still no bootmii menu though. When is it supposed to show up??

    On the homebrew channel I have all the apps in the package (ie neogamma, cIOS, usb loader etc etc).

    When I try to install the cios for backups, the instant you touch the remote , everything freezes so something is not right here.

  2. #12
    New Member foxmccloud12's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    226
    Thanks
    19
    Thanked 43 Times in 31 Posts
    the lexar 2gb works 4 seconds after you power on...but takes 10 min to copy and verify... the 8 gb doesnt work for bootmii... how many gigs does your card have?
    Last edited by foxmccloud12; 12-21-2009 at 12:39 AM.
    I JUST WANNA BE FREE THE BUTTERFLIES ARE FREE

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thats amazing that you found that info out.....how did you find that out so quick lol?

    Mine is a 4gb. I am going to power off again and see if it goes black again.....if it does I will give it 10 mins or so unless you have some info for me abouit the 4gb

    Thanks alot

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just went through the whole process once more and have the black screen again so I will just leave it to see what happens.

  5. #15
    New Member foxmccloud12's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    226
    Thanks
    19
    Thanked 43 Times in 31 Posts
    doesnt look good, lexar 4gb wasnt compatible with older installer..... google bootmii sd card compatibility
    Last edited by foxmccloud12; 12-21-2009 at 12:56 AM. Reason: spelling again..need sleep
    I JUST WANNA BE FREE THE BUTTERFLIES ARE FREE

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    lol geeze.

    Do you know what card is the best and fastest? I will have to go buy another one I guess.

  7. #17
    New Member foxmccloud12's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    226
    Thanks
    19
    Thanked 43 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by wiirex04 View Post
    lol geeze.

    Do you know what card is the best and fastest? I will have to go buy another one I guess.
    the sandisk 2gb for wii works... theres a wiki about sd card compatibility ... i would give the link but i cant copy and paste, im onthe wii internet typing this
    I JUST WANNA BE FREE THE BUTTERFLIES ARE FREE

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for all the help,

    Once I get a new card I will let everyone know how it goes

    Cheers!

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I got a new card and bootmii menu was there! So, I did the nand back up, made a wiirestore folder where I put the nand bin in, bootmii folder, (and also the keys bin?) Then I deleted them from my card. I followed all directions as per 4.2U tutorial.

    So next step is to get backup launcher working so I opened customIOSinstaller 2.0 and whenever I press any button it just freezes and nothing gets installed???? Help Please!!

    THanks.

  10. #20
    New Member foxmccloud12's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    226
    Thanks
    19
    Thanked 43 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by wiirex04 View Post
    So I got a new card and bootmii menu was there! So, I did the nand back up, made a wiirestore folder where I put the nand bin in, bootmii folder, (and also the keys bin?) Then I deleted them from my card. I followed all directions as per 4.2U tutorial.

    So next step is to get backup launcher working so I opened customIOSinstaller 2.0 and whenever I press any button it just freezes and nothing gets installed???? Help Please!!

    THanks.
    are you referring to messies 4.2 thread? there are 3 different packs to download from, choose a different one if you get an error.. what is in your sd card? How far have you gotten through the tutorial?
    lol glad you didnt get a new sd card for nothing
    I JUST WANNA BE FREE THE BUTTERFLIES ARE FREE

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •