Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: gc disc issues

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nevermind I just used a wad instead, now going to try that multi game app you recommended, may be back with more questions in about 15 minutes

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok things are still not going well is there a way to boot gc games off the sd or usb?

  3. #13
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    No, did you look at the guide i posted for you?

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes im a bit confused, i used the wad manager to install just the wad do I need to use to dol file too to install properly? Second, what settings do you used in neogamma to run gcn games? Third, I think the disc I just burned might have a bad sector, what happened was this time I got a gray screen... then my wii restarted and then turned off

  5. #15
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    The wad goes in the root of the sd card., and the installer in the apps. Load the installer from homebrew and choose wad install(should already be selected). In neogamma load disk just like you always do.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the installer still does not show up in the homebrew channel

  7. #17
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    make sure it isn't a folder inside another folder situation. sd:\apps\mios installer\boot.dol
    should be setup something like this
    sd:\apps\mios installer\boot.dol

    might be
    sd:\apps\mios installer\some other folder that shouldn't be there\boot.dol

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    its set up as G:apps/cMIOS-Rev3-Installer.dol

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    verfied iso, and yet i still get a gray screen then a reboot

  10. #20
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kid_RCKT View Post
    its set up as G:apps/cMIOS-Rev3-Installer.dol
    As i previously stated it needs to look something like this
    sd:\apps\mios installer\boot.dol
    in other words, the boot.dol needs to be in a folder that is in the apps folder. Otherwise it will not show up in homebrew channel. If you don't understand, just look at how the other apps are set up on the sd card and the difference should become clear.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •