Results 1 to 4 of 4

Thread: soft mod

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question soft mod

    have softmoded my wii no problems went to do a freind and the softmod wont take done it hte sames as mine we both running 4.2 e hombrew installs but cant get usb loader to install ect can any one tell me what done wrong or if had same problem



    thanks

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Straight from homebrew to usb loader huh? are you sure that is what is not installing or is it something in between like getting a cios or removing the stub?

  3. #3
    New Member x3n0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    34
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    What did you do exactly step by step? did you follow this guide?D
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

  4. #4
    New Member hypedblank's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    London
    Posts
    136
    Thanks
    12
    Thanked 38 Times in 32 Posts
    You should be following a guide nethertheless and if you can identify the step your on or extactly (in more detail) where the problem is occuring you will find your desired answer comes easier.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •