Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Ok, A Simpler Question..

  1. #11
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    I still say it is a problem with the integrity of the iso files. They worked before with no problem, so you obviously had the correct ios files needed. Now that they have been moved from 3 different drives in 2 or 3 different file systems, they aren't working.

  2. #12
    Junior Member Yummy_Bubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Louisiana
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    I still say it is a problem with the integrity of the iso files. They worked before with no problem, so you obviously had the correct ios files needed. Now that they have been moved from 3 different drives in 2 or 3 different file systems, they aren't working.
    Yeah, So I should take them off my USB Harddrive and put them back on from my computer? because I don't have the actual game disks any more.

  3. #13
    Junior Member Yummy_Bubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Louisiana
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    But if the Ioss were just messed up during all those transfers, shouldn't the torrent I downloaded and extracted work?

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Did it use to work before also and now it doesn't? could be an issue with the game needing a workaround or could just be a bad iso.

  5. #15
    Junior Member Yummy_Bubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Louisiana
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Before? I just downloaded it from the internet. But yeah it could've just been a bad iso. All my games are saved to my computer at my Dad's. I'm going there later to day, so I'll try re-putting the games on my usb harddrive.

  6. #16
    Junior Member Yummy_Bubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Louisiana
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just tried deleting the games from my USB Harddrive and putting it back on from WBFS Manager. Didn't work. Same thing happens when I try to play them; A black screen.
    Okay, Let's say I wanted to move a game from one USB external Harddrive to another. Going through WBFS Manager, what would I have to do?
    Last edited by Yummy_Bubble; 12-21-2009 at 04:50 PM.

  7. #17
    Junior Member Yummy_Bubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Louisiana
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If it helps any, On Opoona, the message "Ugent Landroller report (something something) connection with Wii remote (Something, blah)" shows up.
    Also, Wii Fit is only .01gb which just seems reaaally small. What doesn't make sense to me is that it says the iso size is more, but the estimated size is like negative one trillion..exaggerating of course.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •