Results 1 to 7 of 7

Thread: cios 249 loading problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile cios 249 loading problems

    I am having trouble installing cios 249 rev14 on my wii to llow me to use usb loader. I have tried 249 rev14 nd hermes cios222 and keep getting errors. (error -2011) i have instlled 249 on my older wii and am jsurt trying to do it on my new wii. Can anyone help me please?

  2. #2
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Do you currently have a cios installed on the new wii and just want to update it? If you have neogamma by any chance, it will tell you what version cios you have (if any). Just asking this because some people try to update without having the cios installed first.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  3. 1 User Says Thank You Jasons34 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no trying to initially install cios 249 and I keep getting this error code thanks

  5. #4
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Ok so you dont have any cios installed on your wii BUT you have softmodded your wii? If your firmware is 3.1-4.1, go to tutorial section and read up on dogeggs 3.1-4.1 softmodding guide. Read section about getting a cios. Thats what youll need to do. The error your getting is due to missing file(s).
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  6. 1 User Says Thank You Jasons34 For This Useful Post


  7. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Are you using a guide to softmod?

  8. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    following a guide from afterdawn

  9. #7
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Ok not to be a jackbutt but if you are using a guide from that site, then why not become a member to that site and have their members help you out? You are basically wanting us to help you fix a problem that was caused by a guide from another site. I can understand if you used one of the great guides from here and need help but we dont know if that guide is even correct. All I know is if you would use dogeggs guide like I said before, you would be fine.
    Last edited by Jasons34; 12-21-2009 at 12:38 PM. Reason: cant spell
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  10. 1 User Says Thank You Jasons34 For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •