Results 1 to 10 of 10

Thread: usb loader gx

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader gx

    I have version 3.4u with all the home brew stuff already. I installed usb loader gx v. 1.0 and when i click on it to open it all i get is a black screen. I also have the other usb loader that kinda works. I got a WD 320 gig HD that is on the list as good. I can put games on it but when trying to use usb loader all i get is ERROR! (ret =-1). This is why i am trying to use usb loader gx but all i get is black screen any ideas and thanks

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    116
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 29 Posts
    Re-install your .wad file for usb loader gx. Also try loading from Homebrew channel. Get the latest version of USB loader gx. Works great for me.


    3.1-4.1 Softmod Tutorial (Works on all wii's!)

    Wii 4.1u | Bootmii (IOS) | Priiloader 0.2 (Rev 32) | HBC 1.0.6 | Neogamma R8 Beta 7 and Neogamma RC3* | USB Loader GX REV 919


    Press the Thanks button if I have helped you in any way!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did not have a wad file it was a loader that loaded right to the sd card where do i get the wad file?

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    any other loaders work for you?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so far no the usb loader worked one time till i added more games then the error msg.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    ok homebrew stuff, meaning you followed a guide and installed a cios? if so is it current?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have cios36 rev 10 i read that was the best one ??

  8. #8
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    yea it was, last year lol. we're up to rev14 now. might wanna have a look at that softmod guide. download the pack, update your cios, update to 4.1 to use preloader, and install the ios files.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks oddgriffin i will give that a read and try it out

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same Problem ... 3.4 U wii with ciosrev14 and gx rev 843.... Sometimes it boot (from the HBC) and sometimes not ... any help ?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •