Results 1 to 2 of 2

Thread: Softmod now No games work

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    California
    Posts
    7
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Softmod now No games work

    I've been searching and reading and more searching and more reading, I'm sorry I know this question has probably been asked, i just am having no luck finding it.
    Now my problem, I bought a 3.3u, did dogeggs tut (which was incredebly understandable with kudos for the added videos!) now I'm at 4.1u.
    tried to play a backup from disc in neogama error 1053, tried another same thing, tried the wii sports that came with the wii same error. try to go to wii shop channel goes to black screen. go to HBC nothing is there. Now I am brand new to the wii let alone this softmod stuff, so I'm trying to give all the info I think you need to help me. Sorry again! (if you look up noob in the dictionary my pic will be right next to it). thanks again for all the info!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    California
    Posts
    7
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oh and i checked my drive it says 'There is a 100% chance the chipset is GC2-D2E.'
    so from my understanding thats not the one that cant play backups, right?
    ok then what did I do wrong? I followed everything in the tut perfectly.
    how come I cant play any games?

    thanks in advance!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •