Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Had in install softmod boot 2 as IOS priiloader wouldnt install is that normal?

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    73
    Thanks
    45
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    hi there thats very usefull info so thanks.

    I will read into more now that i have it working I will only change or do things I know about.

    One last thing sorry about this I havnt backed up my nand yet should I do it because in the guide it says restore from bootmii from IOS is not wise?

    Many thanks once again sorry to be a pain

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    You never know. In the future bootmii/IOS may become more useful and it would be safe to restore a NAND.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    73
    Thanks
    45
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    well im gonna need bigger memory card to backup my nand but I will do it tommorrow.

    So you can recover a brick with nand restore with bootmii IOS then?

  5. #14
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    No. You won't be able to launch bootmii if the Wii bricks anyway so that in itself is a non issue.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  6. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  7. #15
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    England
    Posts
    73
    Thanks
    45
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Right cool I'll do my research before I do any changes then in future

    Thanks once again its appreciated

  8. #16
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    travel
    Posts
    70
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same issue and i followed what someone instructed me to do. Its been going on two weeks and i still dont have priiloader install. When i go to the hbc i see the icon and it says under it "no description found".

    My bootmii is installed as an IOS btw. What can be done to get priiloader to install? I backed up NAND(not that it will do any good). I do have trucha bug restore installed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •