Results 1 to 4 of 4

Thread: >> Installing title... ERROR! (ret = -1036)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    >> Installing title... ERROR! (ret = -1036)

    Can anyone help me with this?

    I've been running through the update guide to 4.1 using this link

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    But, I get to the step to update to 4.1 in section 4 and I get this error

    Installing "System Menu 4.1E", please wait...
    >> Installing title... ERROR! (ret = -1036)

    Press any button to restart...

    Help?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Check out the error code index in my sig.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    You know, mauifrog has already been trying to answer this problem for you in this post you created: http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-discussions-forum/35891-sorry-its-been-while.html. Is there a reason you decided to start a whole new thread for this?
    Last edited by s0ur; 12-17-2009 at 07:35 AM.

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    That's enough for me, answer given elsewhere.

    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •