Results 1 to 4 of 4

Thread: cIOS not installing

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cIOS not installing

    I want to follow these protocol to install Wiiware and run via my SD card. But I noticed I dont have cIOS 249 installed despite trying.

    Here is my setup, D2PRO, HBC, neogamma, IOS36 (Rev 3094) and no cIOS 249

    I tried using a IOS installer but would always get error when it reach the section that is trying to install custom IOS

    help? thanks

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,661
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Follow this tutorial to get cIOS249 installed:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...0-4-1-wii.html

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you...got this portion working but overall, wiiware stilll not dont know why

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,661
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Explain not working. Are you installing the .wad file of the needed wiiware via wad manager v1.4?

    If you are what errors are you getting?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •