hi everyone

great forum, which i stumbled upon when looking for help!

I've got a wiikey mod but love the thought of being able to load games from the usb harddisk instead of disc.

I have a samsung s2 hard drive and have read that people have differing success with this hard disk. I deleted all the volumes, created a fat partition, unallocated partition (which i then formatted to wbfs), and an ntfs partition, all of which are primary and active. The wbfs manager recognises the games that I transferred from my hard disk (I just transferred the isos and think that's correct?).

My problem starts with trying to get it loaded on the wii. I've done, or at least think i have, the softmod, loaded bootmii as boot2, took a nand backup, homebrew channel and the varios ios needed to use usb loader, but as i'm new to this, i highly suspect i've done something wrong!

I've done a signcheck and this is the output; i don't know whether this is wrong or not?

IOS number "Trucha bug" "Flash access" "Boot2 access" "Usb2.0 IOS tree"

IOS222 (ver 4) Enabled Disabled Disabled Disabled
IOS60 (ver 6174) Disabled Disabled Disabled Disabled
IOS55 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
IOS53 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
IOS38 (ver 3867) Disabled Disabled Disabled Disabled
IOS37 (ver 3869) Disabled Disabled Disabled Disabled
IOS36 (ver 3351) Enabled Disabled Disabled Disabled
IOS35 (ver 1040) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS34 (ver 1039) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS33 (ver 1040) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS31 (ver 1040) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS30 (ver 1040) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS28 (ver 1288) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS22 (ver 772) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS20 (ver 12) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS17 (ver 512) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS14 (ver 257) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS13 (ver 10) Enabled Enabled Disabled Disabled
IOS12 (ver 6) Enabled Enabled Disabled Disabled


If I've gone completely wrong somewhere can I just reinstall my nand and start again?

When I get to the usb loader, it just has a blank white screen and i cant see any of the games that i've got on the hard disk, but it does seem to be recognising it, i think

Any help would be greatly appreciated.

Thanks
Manks