Results 1 to 6 of 6

Thread: Legend of Zelda Twilight princess neogamma help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Legend of Zelda Twilight princess neogamma help

    Hi guys

    i currently have my wii softmodded with the forums instructions and i have successfully burnt and played new mario bros, my problem is when i burnt legend of zelda to disc nd placed it on my wii it has picked it up as a game and when i set the region settings in neogamm no matter what i choose i get either a screen that has the game working with the bottom cut off and in black and white or the whole screen is green and freezes making the game unplayable.

    it would be really appreciated if someone was able to help me with this problem and what settings to pick to make the game able to be playable on my wii

    thanks in advanced

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My Zelda TP disc still works fine after updating to rev 14. I use neogamma r7 and PAL.
    With wiigator 0.3 it also runs. No need to change default settings in either case.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the exact same problem...I just moded my WII last night using this sights instructions. I'm even using the USB loader GX. Everything works perfect with Mario Kart, but when I try to load Zelda it's black and white. If I change the video setting my screen goes black and it freezes. I have to hold down the power bottom on the system to reboot. Yes please help!

    Update I downloaded an other copy of Zelda that was NTSC and it works great. I guess my PAL copy was bad or I'm just to retarded to get it to work in my region.
    Last edited by cliffster; 12-16-2009 at 04:26 PM. Reason: Update

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    zelda twilight princess

    i have the same problem.. got origional game and copied it to external usb device.it only showed as 1.8gb. is this game on dual layer and the usb does'nt reconise the dual layer..

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    same here lol, its black and white and if i try to change the region it gets the green screen.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by subman View Post
    same here lol, its black and white and if i try to change the region it gets the green screen.
    im not going to tell you where to get it but this = The_Legend_Of_Zelda_Twilight_Princess_USA_Wii-Goomba

    works on USB Loader GX r815




    Last edited by emuhack; 12-20-2009 at 05:43 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •