Results 1 to 5 of 5

Thread: have a q regarding rabbids go home

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    have a q regarding rabbids go home

    Hi,

    I've already softmodded my wii (my firmware v is 4.1) and everything worked out fine.

    I borrowed the game "rabbids go home" from a friend, and it's the real version so when I want to start it up it says i need to do a system update to be able to play it.

    Is there a workaround for this? i can't burn it coz apparently you need a specific dvd burner for it which i don't have. I'm not exactly sure about waninko's guide apparently ppl are saying that it'll remove any cios i have on the wii, so i won't be able to use backup games anymore.

    Any help would be much appreciated


    thanks!


    nutty1

  2. #2
    Member Dami's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    my house? XD
    Posts
    489
    Thanks
    27
    Thanked 124 Times in 120 Posts
    u can get pre/priiloader and it will block disc updates.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks so much for a quick reply but could you explain further. I was reading this link

    http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...tml#post215381

    and it says that instead of loading the main menu it'll load something else (like homebrew). How exactly would i start my game from there. This is the real game btw

    sorry for being so noob at this any help would be appreciated

    thanks

    nutty1

  4. #4
    Member Dami's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    my house? XD
    Posts
    489
    Thanks
    27
    Thanked 124 Times in 120 Posts
    well priiloader will load before the main menu, but u can change it to Autoboot(in priiloader settings) into Main Menu and it will be like before straight into wii menu. In priiloader menu, go to system menu hacks and just enable the hacks u want(no disc updates,region free chanells etc.) save and then ur set, no need to go back to priiloader.

    this vid will show u how to config the settings if ur not sure how: (preloader and priiloader is the same thing just updated version)


    After that u can just run the game from disc channel since its the original dvd, it wont show the update anymore.
    Last edited by Dami; 12-15-2009 at 11:00 PM.

  5. 1 User Says Thank You Dami For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks so much it really cleared things up. i also realized (stupid of me not to try earlier) that i could have simply started it up with neogamma just fine but nonetheless i kinda like starting up a game with the disc channel (is that wierd?). but thanks for that suggestion like the region free channels will be great

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •