Results 1 to 6 of 6

Thread: Bootmii ios 4.2u - Bootmii won't load

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    63
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Bootmii ios 4.2u - Bootmii won't load

    I followed messie's guide, had to install bootmii as ios. I installed priiloader 0.1 because auto loading to system menu didn't work with 0.2. Everything is working great now, usb loader gx , neogamma, hbc! Only I can't run bootmii from either hbc or priiloader. priiloader returns "error booting bootmi ios" and locks up. hbc just locks up.

    I did not run bootmii after first install, since ios doesn't support restore, so I have never seen it run on the system. I did select bootmi as the guide instructed in order to run wadmanager and cios38rev14 installer. Had no problems with any of that.

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,296 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Are you sure the Bootmii folder is still on your sd card? Messie's guide has you change sd card files a few times to load in new packs, so you might have removed it in the process.

    To check, just look for the Bootmii folder in your apps folder which should have 3 files: armboot.bin, bootmii.ini, and ppcboot.elf

    The folder must also be named and spelled as Bootmii.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    63
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    All there is it should be but does not run

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    63
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    my bad, I was told the bootmii folder should be in the root (that's where it always was) I moved it to the apps folder as you suggest. It still doesn't load bootmii and locks up the wii but now the drive light flashes!

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,296 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by cliffwalker View Post
    my bad, I was told the bootmii folder should be in the root (that's where it always was) I moved it to the apps folder as you suggest. It still doesn't load bootmii and locks up the wii but now the drive light flashes!
    Are you trying to load it from Priiloader still? Try loading it by press Home, third option down, in HBC and see if it will show up. If not, run the Hackmii installer again and reinstall Bootmii by itself. Mine's installed to boot2 so I don't have the option of testing the Priiloader link, my best guess being that it's still a little buggy.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  6. 1 User Says Thank You Ithian For This Useful Post


  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    63
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I reinstalled bootmii with hackmii it all works now! Thanks!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •