Results 1 to 3 of 3

Thread: what did i do???? help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    what did i do???? help

    ok so ive softmoded my wii. use the usbloader gx it worked just fine then in the homebrew channel it said update the chan to 1.6 i believe now my controller doesnt connect it keeps flashing all 4 light. the wii does come on to the wii menue but i cant do anything with the controller. what do i do?

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by littleman47 View Post
    ok so ive softmoded my wii. use the usbloader gx it worked just fine then in the homebrew channel it said update the chan to 1.6 i believe now my controller doesnt connect it keeps flashing all 4 light. the wii does come on to the wii menue but i cant do anything with the controller. what do i do?
    Resync the controller.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    lol i didnt think of that sorry for the dumb question. i hope its the only one.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •