Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Installing Wad Manager?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Installing Wad Manager?

    I downloaded the wad manager with very limited instructions. I would like to know the steps of installing it please. Thank you in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    82
    Thanks
    6
    Thanked 22 Times in 18 Posts
    Put the files in a folder called WadManager, rename the xxx.dol file to boot.dol. Put this in the apps folder on your SD card. Load from homebrew channel.
    Wii 4.1u Softmod
    cIOS38rev14 / Hermes cIOS 222/223
    Priiloader 0.1r15
    Bootmii as IOS
    WiiFlow 1.1r25 (autoboot)
    Western Digital MyPassport Essential 320gb

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    116
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by wiieye View Post
    Put the files in a folder called WadManager, rename the xxx.dol file to boot.dol. Put this in the apps folder on your SD card. Load from homebrew channel.
    Couldn't say it any better.

    Also please don't make more then 1 thread, I saw you double posted threads. :P Probably just a mistake but whatever.


    3.1-4.1 Softmod Tutorial (Works on all wii's!)

    Wii 4.1u | Bootmii (IOS) | Priiloader 0.2 (Rev 32) | HBC 1.0.6 | Neogamma R8 Beta 7 and Neogamma RC3* | USB Loader GX REV 919


    Press the Thanks button if I have helped you in any way!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have already done that but I kept getting an error whenever I try to load the wad files.

    Also, the double post was a mistake, I looked to delete one of them but there wasn't an option to do so.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    82
    Thanks
    6
    Thanked 22 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by jerseyeo View Post
    I have already done that but I kept getting an error whenever I try to load the wad files.

    Also, the double post was a mistake, I looked to delete one of them but there wasn't an option to do so.
    Can you be more specific??

    What are you trying to load? What error? Have you softmodded your wii following one of the guides here?
    Wii 4.1u Softmod
    cIOS38rev14 / Hermes cIOS 222/223
    Priiloader 0.1r15
    Bootmii as IOS
    WiiFlow 1.1r25 (autoboot)
    Western Digital MyPassport Essential 320gb

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes, my wii is softmodded but not through here. Everything is working fine except that I no longer have the wad manager. I am trying to load MPlayer CE Forwarder channel and usb loader GX but I keep getting an error.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jerseyeo View Post
    Yes, my wii is softmodded but not through here. Everything is working fine except that I no longer have the wad manager. I am trying to load MPlayer CE Forwarder channel and usb loader GX but I keep getting an error.
    Can someone please tell me what I am doing wrong?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    82
    Thanks
    6
    Thanked 22 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by jerseyeo View Post
    Can someone please tell me what I am doing wrong?
    Can you please tell us WHAT ERROR YOU ARE GETTING???
    Wii 4.1u Softmod
    cIOS38rev14 / Hermes cIOS 222/223
    Priiloader 0.1r15
    Bootmii as IOS
    WiiFlow 1.1r25 (autoboot)
    Western Digital MyPassport Essential 320gb

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    On the last part after selecting source device {wii sd slot} in the Wad Manager, the error message is "Retrieving file list....Error! (ret = -1)

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    54
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by jerseyeo View Post
    On the last part after selecting source device {wii sd slot} in the Wad Manager, the error message is "Retrieving file list....Error! (ret = -1)
    Am I not putting the wad files in the right place???

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •