Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: [HELP NEEDED!] Install cIOS and Backup Loader

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    [SLOVED] Install cIOS and Backup Loader

    I SLOVED IT!
    Thanks to ShadowSonic!

    PLEASE CLOSE THREAD

    Wii info:
    IOS Ver: 61
    Wii Software: 4.2e
    HOMEBREW IS INSTALLED ALREADY AND BOOTMII
    ___________________

    Ok , i have tried EVERYTHING to install Backup loader..
    And i ended up to trying to install cIOS! .

    I want to install Backup Loader so i can play backup games..

    Please help me!


    --Guru
    Last edited by GuruIPB; 12-12-2009 at 02:35 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [EDIT] I get always this error:Ret= -2011

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried the first one , but i gotta try the other one now :]

    Thanks , hope it will reslove my problem!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok , i got a problem..

    [THE GUIDE I AM USING: http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html ]

    I am doing step B5!
    WHEN I LOAD BOOTMII IT WONT LOAD WADMANAGER , THE SCREEN TURNS BLACK AND THE CD-ROM BLINKS BLUE..

    HELP :]!

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Try following this one again carefully:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-4-2-wii.html

    If you're getting error -2011, then you probably didn't do something right.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get that problem when i am try to install wads.

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    That's because you have no vulnerable IOS, successfully completing the cIOS on 4.2 tutorial linked to will give you a trucha bugged custom IOS used to play backups and install WADs.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ShadowSonic2 View Post
    That's because you have no vulnerable IOS, successfully completing the cIOS on 4.2 tutorial linked to will give you a trucha bugged custom IOS used to play backups and install WADs.
    Ok i gotta try that..

    This gotta take some time..
    MY PC IS LAGGY AND FULL OF DIRT :[

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Drammen , Norway
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am on Step 2..
    AND THIS MESSAGES CAMES UP WHEN I AM OPENEING ANY TITLE DELETER DB:

    Infoming Wii that I am God
    Identifying as SU... OK!

    Initiaizing Filesystem driver... OK!
    Wiping off fingerprints...
    -Deleting ticket file /ticket/00000001/00000000/.tik
    Ticket delete failed (No ticket?) -106
    -Deleting title file /title/00000001/00000000...
    ERROR! ISFS_Delete(ret=-106)
    Loading database... Failed!!!

    Checking system region...

    Pulling system TMD...
    Pulling System Ticket....
    Identifying as SysMenu ...Error! ES_Identify (ret= -1017)
    Error! ES_OpenContent (ret= -1017

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •