Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: USB Loader GX and Super Mario Galaxy

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB Loader GX and Super Mario Galaxy

    So, for some reason my game keeps freezing up 2 minutes in to the game (when you see the big UFO Bowser summons), so I'm just wondering if you guys might have some advice as to how I should resolve this.

    I got a fairly new version of the USB Loader GX dol (r850)
    I've also got Hermes' cIOS 222 installer v4 with:
    .. custom IOS222: IOS37 merged with IOS38
    .. custom IOS223: IOS60 merged with IOS38
    And I'm using cIOS38 rev14.

    The ISO for the game is also tested (worked fine on my modchip when I burned the game on a DVD-R).

    I've tried to combine different startup settings for the game; with and without the 002 fix. Also I've tried using IOS222, IOS223 and IOS249 without any luck. They all freeze at the same spot. For the record I'm on 4.2E and the game is PAL.

    Any suggestions?
    Last edited by LiQz0r; 12-11-2009 at 10:59 AM.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    I've had this same problem on one other Wii I have modded [but not mine]. So if someone has an answer for this, please share. I have searched high and low myself.

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Have you tried to use another version of the loaders that you have... maybe the lastest and greatest is not what you need for this game... My Super Mario Galaxy (NTSU) works on my USB LOADER GX r815, the only settings that i have enabled is the #002 Fix????


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nope, I haven't tried that. You got a link for that r815 btw.?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    Have you tried to use another version of the loaders that you have... maybe the lastest and greatest is not what you need for this game... My Super Mario Galaxy (NTSU) works on my USB LOADER GX r815, the only settings that i have enabled is the #002 Fix????

    And as far as that, well on my Wii that is, I have the latest version of USB Loader GX and my Super Mario Galaxy works just fine.

    Sorry for posting two in a row, forgot the edit button :P

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by s0ur View Post
    Oh, thanks a lot! I was checking their google code page :|

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by LiQz0r View Post
    Nope, I haven't tried that. You got a link for that r815 btw.?

    i just uploaded it (sry it was late)







    Quote Originally Posted by s0ur View Post
    And as far as that, well on my Wii that is, I have the latest version of USB Loader GX and my Super Mario Galaxy works just fine.

    Sorry for posting two in a row, forgot the edit button :P
    as i explore this site more and more i find that somethings work on other peoples WII setups and even though they are the same one thing might work for you (i.e) and not me (i.e)

    its so weird???
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried out the r815 (and with only the 002 fix enabled), still freezes at the exact same spot ;____; This is so annoying <.<

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    weird????????? im stumped (and you said that it worked with the hard MOD)


Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •