Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: priiloader problems, what am i doing wrong??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    priiloader problems, what am i doing wrong??

    ive done all of the steps right. i have the usbloader running smoothly. i just cant get wiisports resort running. i read to run priiloader but i tried to install and no luck?? well it installs so i quit back to hbc and then press reset on the wii and it just goes back to main wii menu. what am i doing wrong??

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Turn the wii off... and then on the wiimote hold the powerbutton (dont release when wii come on) till the preloader menu comes up....


    and search the forums for the alternate .dol for WSR


  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    What system menu are you on? Priiloader ONLY works on 3.2, 4.0, 4.1 and 4.2, also for 4.1 and below you need to install patchedIOS60 before priiloader. 4.2 you have to install patchedIOS70.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i guess i got it to work. all white screen with black typing. now when i go to system menu hacks it just says "couldnt find any hacks for system menu version :v481. it also shows ios v.10 im lost now

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by rapture View Post
    i guess i got it to work. all white screen with black typing. now when i go to system menu hacks it just says "couldnt find any hacks for system menu version :v481. it also shows ios v.10 im lost now

    like sour said what sys menu ver are you on... and what tutorial did you use????

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have 4.2U menu. i did all the steps correctly so far. just stuck on this now

    Edit: i used http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html (messies tutorial)

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by s0ur View Post
    What system menu are you on? Priiloader ONLY works on 3.2, 4.0, 4.1 and 4.2, also for 4.1 and below you need to install patchedIOS60 before priiloader. 4.2 you have to install patchedIOS70.

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    did you load patched IOS 70??????????

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes i did. that was the step before i got to before this

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well priiloader runs good. it just says that it cant find any hacks for system menu version v481

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Try looking at the thread = HERE

    the first couple posts might help....

    do you have the hacks.ini file in the root of the sd card?????????


  11. 1 User Says Thank You emuhack For This Useful Post


Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •