Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: priiloader problems, what am i doing wrong??

  1. #31
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how do i reinstall the system menu again??

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Couldn't Find Any Hacks

    After following the v4.2 hacking guide and installing Priiloader, everything seems to work properly, except for when attempting to enable the recommended hacks...every time, I get the "Couldn't Find Any Hacks for System Menu Version:v481". I've tried using the copy-paste and uploaded hacks.ini files back on page 2 of this discussion, but without any luck? Is there something I'm missing?

  3. #33
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Make sure that you have the hacks.ini in the root of the SD card... and delete the old one before putting the new one on the SD card...

    try this again = FILE


  4. 1 User Says Thank You emuhack For This Useful Post


Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •