Results 1 to 5 of 5

Thread: No signal from Wii

  1. #1
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    i hope you installed preloader and homebrew channel

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    lol, whats up with this post, I'm all sorts of confused :\

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    lol i dont know must have been removed as i replied.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    ahh now that makes sense

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    it was countryboy or some nick like that. was installing the last ios files from the guide and accidentally installed ios60 so decided to uninstall it. now his wife and kids hate him lol

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •