Results 1 to 6 of 6

Thread: burned game turns off wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    burned game turns off wii

    this has only happened when i've tried to play mad world and twilight princess. im using neogamma R7 and they're burned on sony -R using image burn. i change the to the region im at and when they go to boot up they turn my wii off. i dont know what to do i tried messing with the setting but i have now i dea what im doing.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    that might be the problem.... when you change the region (it does not always work well)

    what region are you in and what region are the ISO's


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the iso is in PAL but i change it to the one for North America because if i keep it on the PAL setting the came video qualiity doesnt work. If done the same thing for mario kart and punch out with out a problem.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    So i take it you have a PAL console??? ok.......

    and im thinking that it might be a bad ISO - or bad burn

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry no i have a north american wii, but the iso is PAL but like i said the other two games work when i change it from PAL. also i forgot to mention it disconnects the wii remote and i have to use the wii itself to turn it back on

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    i think that you might have a bad rip/ISO download.....


    i had a game that shutoff the wiimote and i had to pull the plug also... i went to blockbuster and rented it and riped it to a USB HDD and then extracted the ISO to the computer and it works DVD-r backup and USB Loading...

    try to get another ISO


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •