Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Mario and Sonic Winter Olympics Won't run

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    What version / release of the game are you running?
    The game is Scrubbed, PAL and it came from Hippyfreak.

  2. #12
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    If most of your other games work okay, try downladoing a different version of the game.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    If most of your other games work okay, try downladoing a different version of the game.
    I tried what you said and this time it gives me a black screen. The screen comes on immediately after loading on Neogamma and it just freezes. I messed around with the settings but I got the same problem.

    I know that a black screen usually has something to do with IOS, so I reinstalled the IOS from before but it still didn't work.
    Thanks in advance if there's any help available.

  4. #14
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Okay, download another ISO from a different source (i.e. not hippyfreak).
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    Okay, download another ISO from a different source (i.e. not hippyfreak).
    I tried that, and I got that black screen problem D:

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    I did the 4.2 hack yesterday, downloaded Winter games overnight "eswii" torrent, Burned this morning with imgburn onto a tesco dvd-r and it plays in Neogamma.

    When it first loads it keeps saying unable to read disc so i removed the disc and popped it back in again (about 3 times) then it ran fine through the intro and worked fine from then on.

    I think the problem is with the discs which are probably pretty poor quality so going out to buy some better quality discs then hopefully it should run fine..

  7. #17
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Verbatim DVD-R are the best ones to get, burnt a slowly as you can, 2x 4x, etc.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    Verbatim DVD-R are the best ones to get, burnt a slowly as you can, 2x 4x, etc.
    I'm using Verbatim DVD-Rs at 4x (slowest possible for me) and it doesn't work - I get the white screen/black screen error. I haven't tried other DVD-Rs but I'm considering getting a USB Hard Drive soon.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    heyy
    im havin the saaame problem on ma wii
    im tryin to run mario & sonic winter olympics but it just freezes after the vancouver bit
    i tried changing the boot lang but it dnt make a difference
    plz helpp

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    same problem

    any one with ideas to work around this problem, because i get the white screeen as well when i load through hermes on dvd, neogamma r14 gave me a 001 error, at a loss on how to resolve...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •