Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: how update neogamma r6 to r8

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i still have the same problem!
    i have replaced the neogamma r6 with the r8 boot.dol and now when try to load new super mario bros i still have a green screen and then goes back to wii menu. But i get a message when starting neogamma that i have to update my cios. I have cios38 rev 13 and i need to install rev14.
    How do i install cios rev 14 ? i have the download link from ShadowSonic2 his post(thx)
    sorry for all the noob questions
    Thx for the help
    Last edited by mtber; 12-08-2009 at 03:24 AM.

  2. 1 User Says Thank You mtber For This Useful Post


  3. #12
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    I believe the wad manager needs the wad on the SD to uninstall via that method. As for installing Neo8 without removing 7 no problem. It will show up as a different channel.

  4. 1 User Says Thank You Slimercanada For This Useful Post


  5. #13
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    its an app that goes on the sd card under apps. Can be done via wifi or using wad. It is explained how to update in the faqs.

  6. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Hello guys, Thanks for the help, i installed NeoGamma 8 R15 Beta without uninstalling the NeoGamma 7 from my Wii(4.2E) with WAD manager and it came as seprate channel and working fine. So now i have both NeoGamma R7 & NeoGamma 8 R15 beta on my wii
    I am not sure if this is bug in Neogamma 8 rev 15 or only i have the problem, When i start Neogamma 8 R15 and i can see the menu, when i click on the exit option (the last in the list at the bottom), my Wii give some random digits on screen and i am not able to do anything and have to restart my Wii. Do anyone else also facing same problem?
    Last edited by ychauhan4u; 12-10-2009 at 12:26 AM.

  7. #15
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    ychauhan4u

    it is just a bug in the channel. Wiipower the creator of Neogamma is aware of the issue. It only happens if you do not run or load a game and just exit.

  8. 1 User Says Thank You Slimercanada For This Useful Post


  9. #16
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    Quote Originally Posted by mtber View Post
    i still have the same problem!
    i have replaced the neogamma r6 with the r8 boot.dol and now when try to load new super mario bros i still have a green screen and then goes back to wii menu. But i get a message when starting neogamma that i have to update my cios. I have cios38 rev 13 and i need to install rev14.
    How do i install cios rev 14 ? i have the download link from ShadowSonic2 his post(thx)
    sorry for all the noob questions
    Thx for the help
    cIOS38rev14 is best done with wifi if you have it. put the dol file in the apps folder in a folder called 38 rev14(or what ever you would like to call it). Run the program from inside HB channel it will show up in there.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •