Results 1 to 2 of 2

Thread: Please help, I have been screwing with this for two days..

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Please help, I have been screwing with this for two days..

    Everything appears to be A-OK with my softmod install. CIOS249 is in place, HBC channel is there and works fine.

    WAD installs are also fine and the WAD shows up as a Channel as expected (Neogamma, USB Loader GX, etc.)

    Anytime I select one of these channels, the Wii goes back to the Channels menu (the splash screen runs, and the Channels menu reappears.)

    Note: I can run any app successfully from within the HBC (this includes USB Loader GX which sees my HDD and executes games, etc.)

    I really need Neogamma to run -- if I can't get it to work from a Channel can I somehow get a .DOL for it and run it from the apps folder of my SD card via HBC?

    Other note: HBC reports it is using IOS31, which is what the bannerbomb install said when HBC was installed. Can/should this be changed? My Wii was 3.0U and didn't have IOS36 when HBC was initially installed.

    Any thoughts apprecaited. I really need some help, I am about to throw the Wii out the window.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    51
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Rodie View Post
    Everything appears to be A-OK with my softmod install. CIOS249 is in place, HBC channel is there and works fine.....
    hmmm, you sure the channels arent forwarders? and also to play back ups you need a certian ios

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •