Results 1 to 5 of 5

Thread: Gamecube Backup Loader .02 Problem. (screen flickers)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Gamecube Backup Loader .02 Problem. (screen flickers)

    has anybody every encountered this problem? i try booting up multi-iso disk through wii gators gamecube backup loader .02. But when at the screen where you pick which game to play and what region it begins to flicker and in black in white like it is out of region game being played already...

    not sure if you guys understand this problem or if anyone has had it

    Im on a 4.1U Softmodded wii ..

    I can play Single Game Disk Backups of Gamecube game through the backup loader channel. ( same one i use to load wii backups ) but multi disk Iso are no go in that channel. Aparently i need to do it through Wii gators backup Gamecubeloader

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,189
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Cubanblunts View Post
    has anybody every encountered this problem? i try booting up multi-iso disk through wii gators gamecube backup loader .02. But when at the screen where you pick which game to play and what region it begins to flicker and in black in white like it is out of region game being played already...

    not sure if you guys understand this problem or if anyone has had it

    Im on a 4.1U Softmodded wii ..

    I can play Single Game Disk Backups of Gamecube game through the backup loader channel. ( same one i use to load wii backups ) but multi disk Iso are no go in that channel. Aparently i need to do it through Wii gators backup Gamecubeloader
    when i first installed the gamecube launcher channel it flickered like that and i dont remember what i did to fix it. it was back in june and i asked in another forum that doesn't even exist anymore. so yes it has happened to others but i can't remember how i fixed it.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Did you try a different loader? Try NoeGamma, USB Loader GX, or GameCube Launcher Xi. I once read somewhere that GameCube Launcher 0.2 sometimes has problems with multiISO discs.

  4. 1 User Says Thank You Stomp_442 For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    going to give GameCube Launcher Xi a try and see if that works

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    GameCube Launcher Xi WOrks great! ! thanks a lot man. Time to save Disk and make multi game CDs

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •