Results 1 to 4 of 4

Thread: Modded system working, some issues with USB loader, bought games

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Modded system working, some issues with USB loader, bought games

    I just modded my system using the procedure (dogeggs) in the tutorial. Everything went pretty smoothly. I didnt install the optional priiloader, but I do have the HBC, neogamma and usb loader GX channel.

    I noticed that some of the games I have on my USB wont load with USB loader and I have to use neogamma, but a friend had these games loading in USB loader, so Im not sure if I am missing anything. I get the infamous error #002.

    Also, I noticed that I cant play a store bought game, I get the error that my system files are corrupted, but I am able to back up the game and play it on USB. Is this normal?

    Thanks..

    -R

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    In the USB LOADER GX under the settings make sure that you have the #002 fix on... that should take of the #002 problem... if you have preloader on the wii configure that to block game updates and then the store bought games or rented just play through the disc channel or use neogamma to load the dvd and that should work. (that is how my setup is)

    The system files are corrupt error is not normal either?????? if you did a NAND backup i would consider reloading and starting over... (BUT THAT IS ONLY MY OPINION I WILL NOT BE RESPONSIBLE FOR YOU BRICKING YOUR WII)

    HOPE THAT HELPS!!!!!!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    emuhack,
    Thanks for the reply....I will validate the 002 settings on the USB loader, and I will validate the other things you mentioned.

    I dont know why I got the system files are corrupt errors. I did do a NAND backup, so I may do a restore as you suggested, but in all honesty, If I can store on USB and play, Im ok with that.

    I would never hold anyone responsible for my actions, so dont worry I wont blame you.

    Thanks again for the reply. Right now, Im just doing backups of my media.

    Ill update this thread regarding the issues if anything changes.

    Cheers.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Let me know about the #002 settings.... and ya i gave up on the DVD backups and all i do is USB loading....

    if this helped please remember to hit the thanks button




Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •