Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: help with system menu

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    88
    Thanks
    8
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    go to the priiloader settings and set it as autoboot systemmenu and return to systemmenu.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    indiana
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it still goes back to the white priiload menu

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by dillaman View Post
    it still goes back to the white priiload menu
    Hm are you saving settings at the bottom of the setting screen? Make sure not to hit B to return to the previous menu w/out saving.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    i think you have to reinstall your system menu as a result of not installing the ios60-patched. i am not sure of the exact steps to take but i will look through the threads to see.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    indiana
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    does any one know what to do

  6. #16
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    the answer may be found here

    http://www.wiihacks.com/general-home...nu-back-5.html

    please read carefully as i don't have time to explain, need to go pick up my son.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    indiana
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks alot!!!!! i got it

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    great job oddgriffin worked for me also

  9. #19
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by jpmay1 View Post
    great job oddgriffin worked for me also
    glad everything worked out for you

  10. #20
    New Member KaiEnix's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    England
    Posts
    77
    Thanks
    4
    Thanked 17 Times in 11 Posts
    I had this problem to but i'm on system 4.2. if anyone reading this has this problem and you are on 4.2 do not install patched ios60 etc...

    IF ON 4.2 YOU NEED TO DO THIS:

    Get NUSDownloader, download ios70.wad and system menu 4.2.wad,
    put them into your wad folder on sd card.
    Load up wad manager, install ios70 first then system menu 4.2 on IOS249, then reinstall priiloader and all will work fine.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •