Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Lost color..

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost color..

    So i downloaded a copy of nba 2k..

    I burnt the ISO that i unzipped.

    I burnt it on 4X speed with my writer..

    My question is.... Is it normal for the game to lose all color..
    Is it a bad burn..

    a bad image..

    or normal..

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by bonez537 View Post
    So i downloaded a copy of nba 2k..

    I burnt the ISO that i unzipped.

    I burnt it on 4X speed with my writer..

    My question is.... Is it normal for the game to lose all color..
    Is it a bad burn..

    a bad image..

    or normal..
    did you check to see if it was a different region than your wii, and if so use the force region option?

  3. #3
    New Member kensai_D's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Australia
    Posts
    296
    Thanks
    9
    Thanked 84 Times in 80 Posts
    As has been said in a similar thread, most likely your problem is due to the fact that the game of which you have burnt is for a different region than your Wii. As "oddgriffin" said, just use the force region to run it and you'll be fine. If that doesn't work, then you must have one really old TV that can't display 60Hz (sarcasm intended).
    4.1E - Priiloader 0.3b - bootmii as IOS - cIOS 38 r15 - Triiforce MRC v.7 - MPlayer CE v.0.76 - Configurable USB Loader v.48 - WiiFlow v1.1 - SanDisk 2GB SD - 320GB Vertabim HDD
    Please remember to hit if I've been of any assistance to you.

    3.1-4.1
    4.2
    Playing Backups from USB
    Playing WiiWare and VC Games off of USB/SD

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok guys. Im like a major noob here..

    I just finished my installations last night..

    please treat me that way..

    So i have no clue how or what you are talking about..

  5. #5
    New Member kensai_D's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Australia
    Posts
    296
    Thanks
    9
    Thanked 84 Times in 80 Posts
    What program are you using on your Wii to play the game? Neogamma? Have you thought about using a USB instead? They're usually more reliable.
    4.1E - Priiloader 0.3b - bootmii as IOS - cIOS 38 r15 - Triiforce MRC v.7 - MPlayer CE v.0.76 - Configurable USB Loader v.48 - WiiFlow v1.1 - SanDisk 2GB SD - 320GB Vertabim HDD
    Please remember to hit if I've been of any assistance to you.

    3.1-4.1
    4.2
    Playing Backups from USB
    Playing WiiWare and VC Games off of USB/SD

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used neogamma.. and the disk came out in black and white..

    i then uploaded the disk via USB loader, and got the same thing. I think it is a bad iso i burnt..

  7. #7
    New Member kensai_D's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Australia
    Posts
    296
    Thanks
    9
    Thanked 84 Times in 80 Posts
    Possibly, bad ISO's happen. Well check it with another rip and see how it goes. : ) Good luck.
    4.1E - Priiloader 0.3b - bootmii as IOS - cIOS 38 r15 - Triiforce MRC v.7 - MPlayer CE v.0.76 - Configurable USB Loader v.48 - WiiFlow v1.1 - SanDisk 2GB SD - 320GB Vertabim HDD
    Please remember to hit if I've been of any assistance to you.

    3.1-4.1
    4.2
    Playing Backups from USB
    Playing WiiWare and VC Games off of USB/SD

  8. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Change your display settings in your loader to "force***" or "console default", you can try others as well.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #9
    New Member kensai_D's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Australia
    Posts
    296
    Thanks
    9
    Thanked 84 Times in 80 Posts
    That also helps... I must've forgotten to post that sorry.
    4.1E - Priiloader 0.3b - bootmii as IOS - cIOS 38 r15 - Triiforce MRC v.7 - MPlayer CE v.0.76 - Configurable USB Loader v.48 - WiiFlow v1.1 - SanDisk 2GB SD - 320GB Vertabim HDD
    Please remember to hit if I've been of any assistance to you.

    3.1-4.1
    4.2
    Playing Backups from USB
    Playing WiiWare and VC Games off of USB/SD

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey just a heads up.. I did that forced region deal i needed to find. and it works perfect now..



    now if i only new a place to get the games..

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •