Results 1 to 6 of 6

Thread: usb loader

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader

    I finally got homebrew channel to work now i've ran into another problem I'm trying to run usb loader and it will show on the homebrew page but as soon as u load it there's a black screen that appears and u have to restart your system. what am I doing wrong?

    Wii 4.2u
    Linux mint 7

    Thank you

  2. #2
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by njasmine View Post
    I finally got homebrew channel to work now i've ran into another problem I'm trying to run usb loader and it will show on the homebrew page but as soon as u load it there's a black screen that appears and u have to restart your system. what am I doing wrong?

    Wii 4.2u
    Linux mint 7

    Thank you
    What guide did you follow / what have you got installed on your system?
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader

    I forgot what guide i was using, the only thing i have on the wii is Homebrew Channel. The usb loader i was trying to install is 1.0 version and that was the one giving me the blank screen.

    I Also tried the one from wehackswill.com and they have the whole package, but it does not load at all i can't understand why. When i installed the homebrew channel i also installed DVDx but I can not find it.

    need help installing usb loader

    Thank you
    P.S. give step by step directions I'm a newbie

  4. #4
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    It does not sound like you installed a customized IOS (cIOS). A cIOS is used by loaders and other Homebrew apps such as Wad Manager.

    Follow this tutorial: http://www.wiihacks.com/recommended-...s-4-2-wii.html.

    Then, make sure your HDD is setup properly by following this guide:http://www.wiihacks.com/recommended-...s-usb-hdd.html

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Reply

    Yeah u are right I don't have that cios file. Where can I get that and also do u have to put it in the apps folder for the sd card. Or where would I have to put it.

    Thank u

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,185
    Thanks
    2,202
    Thanked 2,568 Times in 2,008 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by njasmine View Post
    Yeah u are right I don't have that cios file. Where can I get that and also do u have to put it in the apps folder for the sd card. Or where would I have to put it.

    Thank u
    hmmm i believe a link was provided to the tutorial

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •