Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: priiloader killed my system menu

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by prostovanka View Post
    I got WAD Manager running but not too sure how NUSD Works.My case is same ios70 with the 4.2 system menu Im a bit newbish. How do I get the WADS with NUSD.

    Thanks sry for asking stupid questions. Ive been stuck like this for half a week
    NP, Once you have NUSD on your computer, run the application. Click on the box that says database in the upper right corner and select the file you want to download. In this case its IOS then IOS70.. there will only be one option in IOS70. Select that. Then at the bottom of the window you have the option to pack as WAD files... check that box. Then click download.
    The WAD file should appear in a folder created wherever the exe was located.

    Not sure if that was clear enough...

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by datatday View Post
    NP, Once you have NUSD on your computer, run the application. Click on the box that says database in the upper right corner and select the file you want to download. In this case its IOS then IOS70.. there will only be one option in IOS70. Select that. Then at the bottom of the window you have the option to pack as WAD files... check that box. Then click download.
    The WAD file should appear in a folder created wherever the exe was located.

    Not sure if that was clear enough...
    ok got the WAD file now. In WAD Manager. Which IOS do i use to install the IOS70-64-v6687.wad?

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by prostovanka View Post
    ok got the WAD file now. In WAD Manager. Which IOS do i use to install the IOS70-64-v6687.wad?
    IOS249

    Load from SD Card and then Install

  4. #24
    New Member KaiEnix's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    England
    Posts
    77
    Thanks
    4
    Thanked 17 Times in 11 Posts
    He is right do IOS70 on 259 then system menu on 249 and it will be back to before you installed preloader, click to reinstall priiloader and it will install no problems then.

    Just for the record I did patch ios70 before I installed priiloader, I always read everything... yet I still hadf the problem, maybe its a bug as I had a dsi stack error before it installed the 1st time, I went ahead and the the 0.29 then 0.30 over top, that is when error occured maybe that has something to do with it. But I definately did ios70 before.

    EDIT: apologies not 259, its 249, both on 249.
    Last edited by KaiEnix; 12-02-2009 at 10:20 PM.

  5. 2 Users Say Thank You to KaiEnix For This Useful Post


  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When I launch Wad Manager under Select IOS Verision to use: I dont have 259.

    I have IOS 3,4,9,10,11,12,13,14,15,16,17,20,
    21,22,28,30,31,33,34,35,36,37,38,50,51,53,55,56,57 ,60,61,70,>>249<<,254,

    When I select 249 and press A my remote Desync's meaning that it goes offline. If i chose other IOS like 36 it works and allows me to browse through the WAD files.

    Any one hav skype or MSN? will giv 10$ via PAYPAL if some one can help me. I have webcam if anything u can walk me trough steps. Im dead meat. This is my sisters WII and I F** it up

    Just used SIGNCHECK app on HB and it says
    Found 19 IOS on this Console

    Last edited by prostovanka; 12-02-2009 at 10:20 PM.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by prostovanka View Post
    When I launch Wad Manager under Select IOS Verision to use: I dont have 259.

    I have IOS 3,4,9,10,11,12,13,14,15,16,17,20,
    21,22,28,30,31,33,34,35,36,37,38,50,51,53,55,56,57 ,60,61,70,>>249<<,254,

    When I select 249 and press A my remote Desync's meaning that it goes offline. If i chose other IOS like 36 it works and allows me to browse through the WAD files.

    Any one hav skype or MSN? will giv 10$ via PAYPAL if some one can help me. I have webcam if anything u can walk me trough steps. Im dead meat. This is my sisters WII and I F** it up

    Just used SIGNCHECK app on HB and it says
    Found 19 IOS on this Console

    Be careful, if you are not sure of something... dont do it, best to wait until you figure out the correct information and steps to take.

    With WAD loader 1.5 <--- make sure its 1.5... select IO249. Through 249 you can install IOS70 and System Menu 4.2 WADs that you received using NASD.

    Prior to this I did delete IOS222, 223, 249,250, and install Waninkokos cIOS.

    I believe this is an important step. The good news is that you still have access to the HBC.

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I deleted these also IOS222, 223, 249,250, and install Waninkokos cIOS.

    But Im not sure I think Im stuck. add me on skype "prostovanka" or msn johnsabaka@hotmail.com will pay u if u can chat with me and help me get back on my feet.

    Thanks alot for all the advice u given me.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I wonder is there a way to Access the "Format Wii Hard drive" Feature from Homebrew channel? maybe with an app or a MOD that access that feature on on the Wii.

    Would be nice to format to have my Wii stock instead of always stuck in Preloader I have full acess to HomeBrew Channel from preloader also

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by prostovanka View Post
    I wonder is there a way to Access the "Format Wii Hard drive" Feature from Homebrew channel? maybe with an app or a MOD that access that feature on on the Wii.

    Would be nice to format to have my Wii stock instead of always stuck in Preloader I have full acess to HomeBrew Channel from preloader also
    Nope, you could use priiloader to restore your bootmii iso perhaps...

    You shouldnt need to do that though. What kind of SD card are you using? I had trouble at first b/c I used a pyn sdhc 4gig card instead of a normal 2gig sd.

    You can always try to uninstall priiloader by running it from the HBC and pushing the - button instead.

    That didnt work for me, but it might for you. You can also put the boot.dol of wad manager in the root of the sd card and run it from priiloader, but the wads have to be placed in the root as well. Maybe your WADs (oh that sounds horrible) are messed up. You shouldnt have any issues installing them from Wad Manager.

    Add: when you use wad manager, you want to pick 249, then on the next step leave the option to "disable", on the third step you want to select SD Card, on the next step is to install, it will display only the WADs on your SD cards wad folder. ONLY put the wads you need in there, in this case ios70 and system menu 4.2. It will make it easier. You dont need any other wads but those two. Once installed it can reset and you will be back in the HBC. Everything should be back to normal. Keep your SD card minimal so there is less confusion at this point.

    If none of that works you can try to repeat your earlier steps... or give a detailed timeline of what you did and post it here so that you can get feedback. I'm still technically a noob as well to wii hacking (just got a wii less than a week ago), so others might know exactly what you are doing wrong or what might have been missed.
    Last edited by datatday; 12-03-2009 at 12:30 AM.

  11. #30
    New Member KaiEnix's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    England
    Posts
    77
    Thanks
    4
    Thanked 17 Times in 11 Posts
    I ran through the steps with him that i took, fixed his ios249, then fixed his system menu and priiloader. sorted.
    Anyone else gets this problem give me a shout.

  12. 3 Users Say Thank You to KaiEnix For This Useful Post


Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •