Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Ghostbusters not working on loader....

  1. #11
    New Member Sinyk's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    505
    Thanks
    45
    Thanked 389 Times in 95 Posts
    I don't know about gamma, but in WiiFlow you can just go into the game options before loading a game and set Error 002 Fix to ON and you should be fine.
    4.2U || BootMii beta 4 (boot2) || DVDx v2 || HBC 1.0.8 || cIOS 38 r17 || WiiFlow R254-249 Carbonik || Triiforce MRC SS || MPlayer CE 0.76 || WiiRadio 0.4
    Patriot 16GB SDHC Class 6 || 500GB Seagate 7200.10 in NexStar CX eSATA

    Triiforce MRC User Guide - How to Load Wii Ware from a USB Drive or SD Card

    Stomp_442's guide: How to install Hermes cIOS 202, 222, 223 and 224

    If you want to say thanks, say it with the Thanks button below!

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Sinyk View Post
    I don't know about gamma, but in WiiFlow you can just go into the game options before loading a game and set Error 002 Fix to ON and you should be fine.
    its set to on, plus i took the 002, and 001 protection off with wiiscrubber, and wiipatcher before i put it on my hdd...this games quirky.

    as far as wiiflow r25 im pretty sure thats the one im running.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •