Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with Twilight Princess

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Twilight Princess

    Hi there, I recently installed 4.2 soft mod on my Wii, along with my brother's. He came over the other night to pick it up and I showed him how to run games off of NeoGamma using Dvd's. The disc I used was Twilight Princess, and it worked fine on both of our Wii's. He called me today saying that when he starts it up that he gets a message to insert the disc even though it's already in there. Not sure how to fix this and any help would be greatly appreciated. Sorry if this has already been answered, I tried the search function but to no avail.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by golem113 View Post
    Hi there, I recently installed 4.2 soft mod on my Wii, along with my brother's. He came over the other night to pick it up and I showed him how to run games off of NeoGamma using Dvd's. The disc I used was Twilight Princess, and it worked fine on both of our Wii's. He called me today saying that when he starts it up that he gets a message to insert the disc even though it's already in there. Not sure how to fix this and any help would be greatly appreciated. Sorry if this has already been answered, I tried the search function but to no avail.
    ok it worked before correct? you can't personnaly see if he is actually using neogamma or the disk loader. the disk may have been scratched or dirty.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •