Results 1 to 6 of 6

Thread: wii bricked

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii bricked

    hi guys

    Im hoping someone on here can help
    I think I have semi bricked my wii while installing new mario bro update

    when i turn on wii it goes straight to pre loader, when I try to goto main menu It says error autobooting systemmenu

    ES_DiVerfiy failed! no ios with it patched



    IOS v60
    systemmenu v418 piiloader v0.1 (r15)

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by handyguy View Post
    hi guys

    Im hoping someone on here can help
    I think I have semi bricked my wii while installing new mario bro update

    when i turn on wii it goes straight to pre loader, when I try to goto main menu It says error autobooting systemmenu

    ES_DiVerfiy failed! no ios with it patched



    IOS v60
    systemmenu v418 piiloader v0.1 (r15)
    yep we warn folks about updating from that disk after softmodding. who told you to do that just out of curiousity?

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    did you do a nand backup recently?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi

    no one told me, i was just looking for a fix for the above game and came across something on here

    the 4.1 fix

    i installed all the ios files

    and no ive not done a nan backup sorry

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by handyguy View Post
    hi

    no one told me, i was just looking for a fix for the above game and came across something on here

    the 4.1 fix

    i installed all the ios files

    and no ive not done a nan backup sorry
    ok so you installed ios files. because from the way you stated it on your previous post, it sounded like you ran an update from the disk.
    do you remember exactly what you installed?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi

    all ok now, wii upand running as normal apart from i cant run new super bro from disk so now I going to try the game from hard drive

    but have noticed one thing, games i had that played in red now play in color



    thanks anyway guys

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •