Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 46

Thread: Blank Stare

  1. #11
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kc-fan View Post
    The problem I have now is that I used the utility to uninstall ios249 then lsed cios38rev14 and selected do not reload IOS. nothing worked. Now when I run the same utility - It wants to install on ios249. when I press the A button - the controler quits working and I have to reboot with the same results over and over.
    nothing worked to remove ios249? there are several packs of files there to try if the first one fails. as far as the cios38rev14

    (for some reason that neither I nor the other follows here seem to understand, this does not work for everyone. If this fails, try again using 249, 250, 222, 223, 36, 37... and others. Switching to one of these may work for you. be sure to restart your wii after each attempt)

    did you try all those ios

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    nothing worked to remove ios249? there are several packs of files there to try if the first one fails. as far as the cios38rev14

    (for some reason that neither I nor the other follows here seem to understand, this does not work for everyone. If this fails, try again using 249, 250, 222, 223, 36, 37... and others. Switching to one of these may work for you. be sure to restart your wii after each attempt)

    did you try all those ios
    249 was ininstalled - when I go to reinstall the new version with cios38rev14 i choose 249 or 250 and the wiimote goes blank and I have no options but to push the start button on the console for 8 seconds and do a hard reset.

    is this normal? if I try them all will one allow me to press the A button and install?

  3. #13
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kc-fan View Post
    249 was ininstalled - when I go to reinstall the new version with cios38rev14 i choose 249 or 250 and the wiimote goes blank and I have no options but to push the start button on the console for 8 seconds and do a hard reset.

    is this normal? if I try them all will one allow me to press the A button and install?
    try those other ios's and if none of those work try the other pack. if that doesn't work there is still another plan. this part can be stressfull and seem like it's not going to work but i been through this with alot of ppl. i just never personally had to mod a 4.2 wii myself, but it happens to some ppl

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    try those other ios's and if none of those work try the other pack. if that doesn't work there is still another plan. this part can be stressfull and seem like it's not going to work but i been through this with alot of ppl. i just never personally had to mod a 4.2 wii myself, but it happens to some ppl
    I hane tried 249 - 250 - 222 - 223 there are no other numbers in between 222 and 250

    I will try the other pack

    thanks for working with me - I learn fast and will learn this and will pass my knowledge on to others as well.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    found that 254 in the first pack allowed me to continue
    tried to use internet insall and it failed to connect
    tried WADinstall and ended up with the following:

    [+] Installing custom IOS, please wait...
    >> Install ERROR! (ret = -2011)

    [+] Finishing installation, please wait... OK!

    Press any key to restart...




    was this a go or a bust?

    is there something I should do to allow it to access the internet? the connection was established on the Wii control panel


    ****this was a bust - got a blank screen running NeoGamma
    I will try the other pack
    Last edited by kc-fan; 11-30-2009 at 07:18 PM.

  6. #16
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kc-fan View Post
    found that 254 in the first pack allowed me to continue
    tried to use internet insall and it failed to connect
    tried WADinstall and ended up with the following:

    [+] Installing custom IOS, please wait...
    >> Install ERROR! (ret = -2011)

    [+] Finishing installation, please wait... OK!

    Press any key to restart...




    was this a go or a bust?

    is there something I should do to allow it to access the internet? the connection was established on the Wii control panel
    no lol sorry didnt work yet keep going. i don't know why internet didnt work.
    here is the info on that error

    2011:
    Installation Error Most likely installed incorrect or out of date IOS.
    Q. I can't install any IOS, I keep getting an error. How do I fix this?(FIX for errors 1017, 1035,2011)
    A. You can use the Trucha Bug Restorer to patch the ios files that are essential for homebrew. Do this (does not work for 4.2)
    If you are on 4.2, do steps 1-3 of this guide o r do step B and C of this guide


    this is the next plan if pack2 doesn't work

  7. #17
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    if pack2 doesnt work do steps 1 and 3 ONLY in this guide
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-4-2-wii.html

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    some stuff was installed during this failed attempt - shoul I do a system restore and uninstall 249 again?

  9. #19
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kc-fan View Post
    some stuff was installed during this failed attempt - shoul I do a system restore and uninstall 249 again?
    no, go to that second guide i posted and do steps 1 and 3 only, this will install a cios when other methods can't. nand backup will save us if we mess something up though so i hope your glad you did it, should make you feel more confident

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    no, go to that second guide i posted and do steps 1 and 3 only, this will install a cios when other methods can't. nand backup will save us if we mess something up though so i hope your glad you did it, should make you feel more confident
    on the second pack - 254 - network install = ERROR! (ret - -116)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •