Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Need some advice.

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hmm tried the 4.2 one and got into the systemmenu.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 2 Posts

    Ca Solution Found!!

    Okay all I've found the solution!!!

    I followed the New 3.1 -4.1 Softmod tutorial.

    I originally was 3.2U.... through the tutorial I first made sure I installed the wad ios60patched

    Then I used the 4.1 Updater found with the Tutorial Files.

    My problem occured after priiloader install.... like the rest of you I couldn't access the regualr system menu.


    Here's the solution:

    Following THIS POST

    and THIS POST

    I managed to fix everything back up in 2 minutes!!

    Basically once you've downloaded NUSD program run it.

    Choose Database > System > 0000000100000002 - System Menu > Then whatever sytem menu you are on since I follow the tutorial and used the updater I was on Firmware 4.1U (USA)

    Check Pack Wad and Save As

    Click Start NUS Download and name it whatever you can remember.

    Find that Wad you just made and put it in the WADS folder on your SD card.

    Install that WAD using Wad Manager.

    System Menu is back up and running.

    Then I went back and installed priiloader again with no problems.
    (Don't know if this makes a difference but I formated my SD card and put the tutorial files back on fresh before I installed priiloader again)

    Hope this helps!! Jenn

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •