Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Need help from other 4.2e softmod disk loaders

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wellingborough,england
    Posts
    73
    Thanks
    16
    Thanked 9 Times in 4 Posts

    Need help from other 4.2e softmod disk loaders

    Hi,can anybody help me please.... i have dl some games and got them working using neogamma r7 region setting WII,MORE,NO,NO this seems to work with super smash,fifa10 but not the latest fixed version of NSMB which is on the post guide to nsmb.dont know if i need to get dif iso,dif neo,.just getting very confused.i can get the turn remote sideways screen but thats it just says could not read disk refer to wii op's manual.any help is gladly welcomed

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 14 Posts

    Us

    everytime i try to play the wii restarts.is there a fix.

  3. 1 User Says Thank You bran For This Useful Post


  4. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    For Bran, check this: http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html

    To Diamond- if you don't have one of the pre-patched ISOs, then you will have to patch it yourself. The directions on how to patch the ISO are in the same link i gave to bran. Good Luck!

  5. 1 User Says Thank You s0ur For This Useful Post


  6. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 14 Posts

    Us

    thanks sOur

  7. 1 User Says Thank You bran For This Useful Post


  8. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wellingborough,england
    Posts
    73
    Thanks
    16
    Thanked 9 Times in 4 Posts
    so if i have the guide version of nsmb and my wii is 4.2e with the 4.2e stuff on it from here i still need to do the scrub thing? sorry very new and i thought once i put the stuff on my wii that was it to play games,i take it some are diffrent.thankyou for the help s0ur

  9. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Companies will always try to find out how to stop playing of backups. The NSMB is a good example of one, even though a fix was found not a day after it's release. But just because you have softmodded your Wii from one of these guides does not mean that further modification won't be required.

    You may want to read up on this thread for some more helpful information: cIOS Explained

  10. 2 Users Say Thank You to s0ur For This Useful Post


  11. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,189
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by diamondgeeza View Post
    so if i have the guide version of nsmb and my wii is 4.2e with the 4.2e stuff on it from here i still need to do the scrub thing? sorry very new and i thought once i put the stuff on my wii that was it to play games,i take it some are diffrent.thankyou for the help s0ur
    for the most part you can play most games. however this will not stop nintendo from trying to find new ways to stop you from playing backups. this was the latest copy protection and it caused alot of ppl to have to buy this game that normally wouldn't have. so after you get it working keep coming by and staying informed of what is going on in the scene. there is no reason to think that they wouldn't try something different next time and you would need to do something else to get whatever it it working and folks will be here working on solving the problem when it happens

  12. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  13. #8
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wellingborough,england
    Posts
    73
    Thanks
    16
    Thanked 9 Times in 4 Posts
    thankyou both for your help but just so i got it right i need to dl scrubber and put my iso onto it and do the steps mentioned? still cant get to play it after if this works as i ran out of disks lol

  14. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 14 Posts

    Us

    i tried all of them.none worked.everytime i launched nsmb it goes right back to the system menu.any help i really want to play this game.

  15. 1 User Says Thank You bran For This Useful Post


  16. #10
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Are you sure you are forcing the game to your region [in the options of the loader you can force region]. You may also want to turn your .002 fix ON [also called anti 002], and it's always a good idea that patch video be ON as well.

    If it's not working, then there is something that you both did wrong. Go through the steps again and double check everything.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •