Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Helped deleted homebrew channel

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Helped deleted homebrew channel

    I installed cIOScorp 3.5 and the channel was inverted so i deleted it. now when i try to run the isntaller it says "no vulnerable ios error" I still have priiinstaller installed. Is there anyway to get homebrew back?

  2. #2
    Junior Member inkin4u's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    68
    Thanks
    13
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Here is a link to the tuorial you need http://www.wiihacks.com/recommended-...lling-hbc.html That should fix you up there is a tutorial here for everything always check the tutorial section good luck
    WiiHacks the one stop mod shop. If someone helps you give em some credit click on the thank you icon. Good Luck and Happy Modding!!!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dang I already tried that I got to the bannerbomb method and none of them worked. So im basically screwed right? I cant even get to step A. Before i uninstalled it the wii menu said i was on 3.2 but i ran the update from the homebrew channel to 4.2 and it rebooted but the menu still said 3.2 is this normal?
    Last edited by abiphone; 11-27-2009 at 02:48 PM.

  4. #4
    Junior Member inkin4u's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    68
    Thanks
    13
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    WiiHacks the one stop mod shop. If someone helps you give em some credit click on the thank you icon. Good Luck and Happy Modding!!!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok i screwed something up that did not work either so i took it back and got a new one. Im going to give this one more try.

    I followed this tutorial on the last wii "New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii" Everything seems to have went well but the final steps is what threw me off. This will be for my kids to play back ups so im looking for the easiest mod for them to just stick a game in and play.

    I installed all these:
    IOS38-64-v3610
    IOS50-64-v4889
    IOS53-64-v5149
    IOS55-64-v5149
    NeoGamma r8b7

    I patch the New Super Mario Bros game but it would not play it said like unreadable disk or something. The patch went well so I don't think its the game. How do I play the back ups do you just stick them in like a normal game and they should play? Would you recommend the priiloader for my kids like would it be easier for them, or should I just stick with the basics? I am a complete noob to all this so I dont know what does what and all the verbage yet.

    Please help I need some direction. Thanks!
    Last edited by abiphone; 11-27-2009 at 10:51 PM.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    33
    Thanks
    15
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    U sude use neogamma to launch ur games, not disc channel.

    If it still does not work, download this fixed New Super Mario Bros:

    [Wii]New_Super_Mario_Brothers[NTSC][Fixed to work with disc on s (download torrent) - TPB

    worked for me on the first try

    gl

  7. 1 User Says Thank You Kurdishpower For This Useful Post


  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a lot Kurdishpower!!!! I have other back ups working fine now just the mario is not working. Im downloading now and will let you know how it goes.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Kurdishpower View Post
    U sude use neogamma to launch ur games, not disc channel.

    If it still does not work, download this fixed New Super Mario Bros:

    [Wii]New_Super_Mario_Brothers[NTSC][Fixed to work with disc on s (download torrent) - TPB

    worked for me on the first try

    gl
    Wait this torrent is only 600MB is that right?

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nice it works!!!! Thanks for everyones help on this you guys are awesome and quick to reply!!!

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    600mb

    Why is this file only 600MB will it work do you need to run it through anything or just extract and burn

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •