Results 1 to 6 of 6

Thread: WAD Manager

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WAD Manager

    Hi all, I've followed the guide to safely update my Wii from 3.3 -4.1. That went fine and everything's been working for a couple of weeks. The problem is I now want to install NEOGamma to load some games and now when I go into the WAD Manager it just hangs at "Mounting Device, please wait...

    I've tried reformatting my SD card and copying the files back to it several times but nothing seems to work.

    Should I go through the whole procedure again or is there an easier fix?

    I also have a Wiikey2 installed but everything is working fine

    Any ideas?

  2. #2
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by dkennie View Post
    Hi all, I've followed the guide to safely update my Wii from 3.3 -4.1. That went fine and everything's been working for a couple of weeks. The problem is I now want to install NEOGamma to load some games and now when I go into the WAD Manager it just hangs at "Mounting Device, please wait...

    I've tried reformatting my SD card and copying the files back to it several times but nothing seems to work.

    Should I go through the whole procedure again or is there an easier fix?

    I also have a Wiikey2 installed but everything is working fine

    Any ideas?
    You double posted, could you delete the other.

    How are you installing Neogamma,
    If an App .dol it should be in SD\apps
    If a wad it should be SD\wad

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried intalling it both ways and have the files in the right location. If I can't get it working I'll just bring it back to 3.1 and start over.

    I tried deleting the other post but could only edit it...will keep looking.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Figured out the problem...somehow my Wii updated to system menu 4.2. Once I followed the guide for that all's good. Just have to try to get WWE and NSMB working from the disc channel now. I think I just have to install the patched IOS70 now?

    How do I delete a thread? I looked and didn't see the option anywhere.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    IOS70 patched is a def must to install preloader.

  6. #6
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by dkennie View Post
    Figured out the problem...somehow my Wii updated to system menu 4.2. Once I followed the guide for that all's good. Just have to try to get WWE and NSMB working from the disc channel now. I think I just have to install the patched IOS70 now?

    How do I delete a thread? I looked and didn't see the option anywhere.
    Is there not a delete button just along from the save, go advanced, then another selection to confirm delete message.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •